Panka és a Mikulás

Szereplők:    
     
Mikulás elkeseredett, ugyanis a pedáns kis manói annyi rossz gyereket írtak össze, hogy alig maradt olyan, akinek vihetne ajándékot. Ám remek ötlete támad: hogy bebizonyítsa, hogy minden gyerek jó a szíve mélyén, elküldi legcsintalanabb manóját, Pankát és olvadozó hóember barátját, hogy keressenek jógyerekeket. A közönségben ülő gyerekek segítenek ebben a vidám játékban - Mikulás pedig a darab végén boldogan láthatja meg a sok jógyereket mind a közönségben, mind Pankában.
     
Mikulás Varázsórája
 
Szereplők:  
     
Kram és Pusz, a két rosszaság, idén nem szeretne ajándékokat osztogatni Mikulással és a Manóval, ezért a varázsóra segítségével a télből nyarat varázsolnak. Kalandos utazásra indulnak, de rájönnek, hogy mégis csak nincs jobb dolog a szeretetnél és vissza akarják állítani az órát. Az óra mutatója azonban beakad és csak a gyerekek segítségével kattog tovább, ami persze dalok, versek formájában sikerülhet csak. Majd lassan megérkezik a Mikulás, és sok-sok ajándék vár a gyerekekre.
     
Mikulás bajban
 
Szereplők:  
     
Ebben a mesében Kram és Pusz nem szeretnek ajándékokat csomagolni, mivel – ahogy a krampuszokhoz illik – kerülik a munkát és sokat veszekednek. Mikulás bácsi alig várja, hogy elinduljon a gyerekekhez és sürgeti a két krampuszt, hogy siessenek a pakolással. Csakhogy Kram kitalálja, hogy nem akar többet krampusz lenni és ezzel el is kezdődik a kalamajka, sok zene, nevetés. A végén persze miden jóra fordul, és a Mikulás boldogan adja át az ajándékokat a gyermekeknek.