Kedves Közönség!

A 8 éves Pódium Színház idén is új bemutatókkal kezdte meg a 2017/2018-os évadot. Az ország számos művelődési házában, színházában, szabadtéri rendezvényeken, fesztiválokon szórakoztatunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

Elmondhatjuk, hogy saját, állandó helyünk van Kőbányán, a KÖSZI-ben, ahol otthonra leltünk, próbatermünk van, szeretnek bennünket és jelenlétünket már megszokta a Közönség. Hisszük, hogy ezt csakis egy módon érhettük el: olyan színvonalas előadások létrehozásával, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak, részese egy olyan színházi eseménynek, amelyre minden bizonnyal sokáig szívesen emlékszik vissza. Első felnőtteknek szóló darabunk a Charley nénje volt, amelyet sok év elteltével is nagyon nagy sikerrel játsszuk. Azóta jelentősen bővült a repertoárunk, sok gyermekeknek és felnőtteknek szóló darab bemutatásával.

A Pódium Színházban minden korosztály megtalálja a neki szóló előadást, hiszen a babaszínház a pár hónapos, 1-3 éves gyerekeknek szól, de jól érzik magukat az ovisok, alsós iskolások a zenés mesejátékainkat nézve, a nagyobbak a kötelező olvasmányokból összeállított előadást nézhetik meg, és a felnőttek felhőtlen, vidám perceket élhetnek meg velünk zenés vígjátékaink megtekintésével. Társulatunk országszerte és határon túlra is utazik, élményt, szórakozást nyújtva mind a hazai, mind a külföldön élő magyar közönségnek. A Pódium Színházban szívesen foglalkoztatjuk a szabadúszó színészeket is, de akár mi is kiírhatjuk, hogy „fogyatékosságbarát munkahely”, hiszen jelmeztervezőnk, aki már előadásainkban játszik is, Micskó Károly, hallássérült.

Büszkék vagyunk arra, hogy idén nyáron mi játsszuk Budapesten, a Minimax hajón, a gyerekeknek a meséket, és Tihanyban, a Bujtor István Szabadtéri Színházban is az általunk játszott meséken szórakozhatnak a gyerekek. Ezen kívül rendszeresen láthat bennünket a közönség Szlovákia városaiban, de Svédországban is turnéztunk már, és hamarosan ismét utazunk.

Kedves közönség! Önök nélkül nincs színház, nincs előadás. Játszhatnak nálunk akár az ország legkiválóbb művészei, Önök nélkül mi semmit sem érünk. Ezért találkozzunk mihamarabb!

Tekintse meg előadásainkat itt.


Budapest, 2017. január